Kulttuuricampus, yrittäjien yhteisö

Yrittäjäyhteisön toimintaa

Kulttuuricampus osk on perustettu vuonna 2011 pienten yrittäjien yhteisöksi. Vuonna 2016 otettiin käyttöön aputoiminimi Yrityscampus, joka kuvaa paremmin toimintaamme. Yrityscampuksen itsenäiset yrittäjät ovat Kulttuuricampus osuuskunnan jäseniä.  Yrityscampus kehittyy aktiivisten jäsentensä näköiseksi. Tärkeät päätökset tekee osuuskunnan hallitus.

Yrityscampuksen toiminnan kantava ajatus on, että eri alojen yrittäjät hyötyvät yhteistyömahdollisuuksista ja toistensa osaamisesta. Yhteiset työtilat ja asiakasneuvottelutilat sekä monet muut yhdessä hankitut palvelut kuten koulutukset, näkyvyys ja tulostusmahdollisuus tuovat myös kustannussäästöä yrittäjille. Yhteiset virkistyspäivät ja mahdollisuus kahvitella halutessaan samanhenkisten ihmisten seurassa pienyrittäjän arkea pohdiskellen tuovat kaivattua sosiaalisuutta yksinyrittäjän elämään.

Toivomme lisää yrittäjiä mukaan vireään joukkoomme. Edullisia työtiloja on saatavana tai voi liittyä verkostojäseneksi. Jäseneduista ja liittymisestä voit lukea lisää täältä.

"Liityin Yrityscampuksen jäseneksi, koska verkostoituminen on pienyrittäjälle tärkeää ja muilta yrittäjiltä saa tukea ja kannustusta."